Foredragsholdere nær Valby med foredrag om forandring

Anita Andersen

Anita er en 50 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller om kønsidentitet og de problematikker det kan medføre, gode værktøjer til at komme videre, ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som er blandt Danmarks største og mest interessante, hvor du finder alle relevante typer underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere så personer, som søger efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen.dk et stort udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har du også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...