Foredragsholdere tæt på Vordingborg med foredrag om forandring

Anita Andersen

Anita er en 50 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller om kønsidentitet og de problematikker det kan medføre, gode værktøjer til at komme videre, ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idégrundlaget for bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer som leder helstøbt underholdning & musik kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for forinden at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...