Foredragsholdere nær Birkerød med foredrag om forfatterskab

5.0

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

De fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet. Men hvorfor er p...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer på jagt efter ideel underholdning & musik kun skal søge ét sted, uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. I tillæg er der også et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også god mulighed for inden en fest eller event at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...