Foredragsholdere nær Brædstrup med foredrag om forfatterskab

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, hvor du finder alle betydelige typer underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så folk på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Der er derudover et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også god mulighed for i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er entertainer, så vælg Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...