Foredragsholdere tæt på Grindsted med foredrag om forfatterskab

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med denne portal lige fra starten, og det indenfor alle væsentlige kategorier, så folk der er på jagt efter den ideelle underholdning & musik, kun skal søge ét sted, og det uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med idéer til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er kunstner eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...