Foredragsholdere nær Herning med foredrag om forfatterskab

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af landets største og mest interessante, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Formålet med denne portal er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så personer på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, uden det fører til ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Det brede sortiment dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har vi et stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og gode idéer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har desuden et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller event, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...