Foredragsholdere i nærheden af Hillerød med foredrag om forfatterskab

5.0

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

De fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet. Men hvorfor er p...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer der søger helstøbt musik & underholdning kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag Eventzonen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end portalen, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube og en blog med inspiration til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...