Foredragsholdere tæt på Holbæk med foredrag om forfatterskab

Thomas C. Krohn

SPÆNDENDE FORFATTERFOREDRAG, HVOR FIKTION MØDER VIRKELIGHEDEN

Forfatter tilbyder spændende og underholdende foredrag med et aktuelt fagligt fokus.

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Formålet med bookingportalen har været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, som leder efter ideel underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er den bookingportal, der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Vores udvalg dækker fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med idéer til alt indenfor events og fester. Derudover er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er væk, så har man også gode muligheder for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...