Foredragsholdere tæt på Horsens med foredrag om forfatterskab

M-Tafsiri Africa Duo og Helle Asmild

Karen Blixen
Historiefortælling og musik.
Karen Blixen var en fantastisk forfatter, og så var hun historiefortæller.
Hun fortalte gerne om sin t...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idéen bag bookingportalen er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk der leder fuldendt underholdning og musik kun skal søge ét enkelt sted, uden det resulterer i ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor mange genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idémanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er væk, så har du også muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...