Foredragsholdere nær Karup J med foredrag om forfatterskab

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Karup J med foredrag om forfatterskab, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest spændende, hvor du finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idéen bag bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere således at danskere, som er på jagt efter god underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for inden en event eller fest at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...