Foredragsholdere nær Kolding med foredrag om forfatterskab

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets mest spændende og største portaler til booking, hvor man kan finde alle betydelige former for underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med denne portal lige fra starten, og det så personer, der søger efter den perfekte musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores store sortiment strækker sig fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så har man også god mulighed for forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...