Foredragsholdere tæt på Lunderskov med foredrag om forfatterskab

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, hvor du kan finde alle væsentlige genrer indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante kategorier, så folk der søger efter den ideelle musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være mere end en portal, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...