Foredragsholdere nær Morud med foredrag om forfatterskab

5.0

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

De fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet. Men hvorfor er p...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det således at folk, på jagt efter god musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Det brede udvalg dækker fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har Eventzonen et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration og gode idéer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt inden en fest eller event at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Med en video på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...