Forfatterskab i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Forfatterskab i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt landets største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, der er på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration og gode idéer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Desuden er der et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har du også gode muligheder for på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...