Foredragsholdere nær Nørre Alslev med foredrag om forfatterskab

5.0

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

De fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet. Men hvorfor er p...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er en af landets største og mest spændende, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Idéen bag denne portal har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer som leder helstøbt underholdning & musik kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er den bookingportal, der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end blot portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og gode idéer til alt indenfor events og fester. Derudover er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Med en video på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...