Foredragsholdere tæt på Nykøbing Sj med foredrag om forfatterskab

Thomas C. Krohn

SPÆNDENDE FORFATTERFOREDRAG, HVOR FIKTION MØDER VIRKELIGHEDEN

Forfatter tilbyder spændende og underholdende foredrag med et aktuelt fagligt fokus.

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idéen med denne portal lige fra starten, og det således at personer, der leder efter helstøbt musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og gode idéer til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har du også muligheder for forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...