Foredragsholdere i nærheden af Padborg med foredrag om forfatterskab

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af landets største og mest interessante, kort sagt alle typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så danskere der søger efter den ideelle underholdning og musik, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idémanden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Desuden er der også et community på Facebook, der konstant stiger, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har man også muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...