Foredragsholdere nær Randers med foredrag om forfatterskab

M-Tafsiri Africa Duo og Helle Asmild

Karen Blixen
Historiefortælling og musik.
Karen Blixen var en fantastisk forfatter, og så var hun historiefortæller.
Hun fortalte gerne om sin t...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Idéen bag portalen har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så personer, der leder efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted, og det uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog med gode ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så har du også muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...