Foredragsholdere i nærheden af Regstrup med foredrag om forfatterskab

5.0

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

De fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet. Men hvorfor er p...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets mest interessante og største portaler til booking, hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere så folk på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod en portal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra konferenciers til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor mange spændende genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idémanden bag Eventzonen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...