Foredragsholdere nær Roskilde med foredrag om forfatterskab

5.0

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

De fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet. Men hvorfor er p...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor man finder alle væsentlige typer underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk der leder ideel underholdning og musik kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har vi et stort udvalg af musikere indenfor alle relevante kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er fjernet, så har man også god mulighed for forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med video på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...