Foredragsholdere i nærheden af Rungsted Kyst med foredrag om forfatterskab

Thomas C. Krohn

BOOK ET SPÆNDENDE FOREDRAG, HVOR DU IKKE KAN UNDGÅ AT KOMME HJEM MED NY VIDEN

Forfatter tilbyder spændende og underholdende foredrag med et aktu...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af landets største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne portal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk på jagt efter perfekt musik og underholdning kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har i tillæg et stort udvalg af bands indenfor mange interessante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idémanden bag Eventzonen.dk, og han har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et community på Facebook, som konstant vokser, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også mulighed for forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...