Foredragsholdere i nærheden af Skanderborg med foredrag om forfatterskab

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Idéen bag portalen har været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således at folk, på jagt efter perfekt musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...