Foredragsholdere nær Skive med foredrag om forfatterskab

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Skive med foredrag om forfatterskab, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at folk, som leder efter fuldendt underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog med gode ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er der også mulighed for inden en fest eller event at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...