Foredragsholdere tæt på Søborg med foredrag om forfatterskab

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Thomas C. Krohn

BOOK ET SPÆNDENDE FOREDRAG, HVOR DU IKKE KAN UNDGÅ AT KOMME HJEM MED NY VIDEN

Forfatter tilbyder spændende og underholdende foredrag med et aktu...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idéen med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere der søger fuldendt underholdning og musik kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idémanden bag Eventzonen.dk, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...