Foredragsholdere i nærheden af Sommersted med foredrag om forfatterskab

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Sommersted med foredrag om forfatterskab, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, som leder efter god underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen og booker vores underholdende kunstnere.

Det store udvalg strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante kategorier, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet både YouTube og en blog med inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter god underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...