Foredragsholdere i nærheden af Tarm med foredrag om forfatterskab

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Idéen bag denne portal har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere på jagt efter perfekt underholdning & musik kun behøver at søge ét sted, uden at de kommer til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere.

Det store sortiment dækker fra konferenciers til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen er meget mere end bare en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget både YouTube og en blog med gode idéer til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...