Foredragsholdere i nærheden af Ullerslev med foredrag om forfatterskab

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Thomas C. Krohn

SPÆNDENDE FORFATTERFOREDRAG, HVOR FIKTION MØDER VIRKELIGHEDEN

Forfatter tilbyder spændende og underholdende foredrag med et aktuelt fagligt fokus.

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er blandt landets største og mest interessante, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere således at danskere, som leder efter fuldendt musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere indenfor mange interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning, og Eventzonen er mere end blot samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Med en video på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...