Foredragsholdere tæt på Valby med foredrag om forfatterskab

5.0

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

De fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet. Men hvorfor er p...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det så danskere på jagt efter den perfekte underholdning og musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog med inspiration og gode idéer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. I tillæg er der et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også gode muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...