Foredragsholdere nær Vejle med foredrag om forfatterskab

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest interessante, hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idéen bag denne bookingportal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere på jagt efter ideel musik & underholdning ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen er mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet en blog med gode idéer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også muligheder for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...