Foredragsholdere tæt på Vordingborg med foredrag om forfatterskab

5.0

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

De fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet. Men hvorfor er p...

Hjemby
Stenløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Idégrundlaget for bookingportalen har hele tiden været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så folk, som søger efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det fører til ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til din næste event eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...