Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Frk. Olsen´s Vikarbureau

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

40 min

Profil

Frk. Olsen´s Vikarbureau består af 4 rablende personligheder, der optræder som tjenere, uden at være det! Der spredes glæde, sang og musik, stemningen stiger. Festen er godt igang.
Antal vikarer er afhængig af antal gæster.

Optræder også på engelsk og tysk.

Læs mere...

Mere om Frk. Olsen´s Vikarbureau

Frk Olsen´s Vikarbureau optræder som regel i forbindelse med madservering. Gerne i starten af festen, hvor Vikarerne kommer ind sammen med det øvrige personale.
Ved buffet og reception aftales nærmere.

Vikarerne går rundt blandt gæsterne og sørger for at de sidder - og spiser - pænt.
Vikarerne synger både solo og flerstemmigt, og mestrer så forskellige instrumenter som:
Keyboard, banjo, melodica, harmonika, blokfløjter, rytmeæg og trækbasun.

Med showtjenere fra Frk. Olsen´s Vikarbureau behøver hverken køkkenpersonale eller gæster frygte for svineri med maden - eller 'til-svining' af gæster. Vi respekterer naturligvis både køkkenets og gæsternes ønsker og grænser.

Sagt om Frk. Olsen´s Vikarbureau:

Frk. Olsen´s Vikarbureau startede vores aften perfekt - de lagde i kakkelovnen til fantastisk stemning! Vi fik en kollektiv sjov oplevelse, som vi sent glemmer, og som vi stadig morer os over. De 2 frøkener holdt uden problemer hele selskabet på 26 i skak og vandt alles hjerter!
At starte firmafesten med showtjenere fra Frk. Olsen´s Vikarbureau, er en meget underholdende start på en firmafest.
MICROSOFT

Tak for en fornøjelig aften i selskab med Deres vikarer. På baggrund af deres opdragende rolle spiser vort personale nu meget pænere i kantinen!!
Med festlig hilsen
DE DANSKE SPRITFABRIKKER

Mange tak for hjælpen ved vores jubilæums- og fødselsdags- fest. Jeres festlige indslag bragte overraskelse og jubel blandt gæsterne. Og jo - fødselaren blev til grin, men alt blev holdt på et sobertniveau og krydret med et professionelt sprudlende engagement.
BONUS ENERGI

Underholdning til et 13 tal
KVICKLY HOLSTEBRO

Kontakt Frk. Olsen´s Vikarbureau

Kontakt Frk. Olsen´s Vikarbureau via formularen her, så vil Frk. Olsen´s Vikarbureau vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.