Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 10 timer

Gammel Dansk Jazz og Evergreens

Prisniveau

Kr. 4.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 x 75 eller 2 x 40 minutter

Profil

En velspillende duo med klaver og trompet og et repertoire specielt sammensat af jazz og evergreens fra dengang - og med enkelte afstikkere til vore dage. Begge musikere er født længe efter at musikken blev skrevet. De trådte deres musikalske barnesko i Varde Garden. Kærligheden til musikken og den gode melodi har nu igen bragt dem sammen om et repertoire bestående af melodier fra de gode gamle dage. Der er lagt op til en syng-med-koncert med GAMMEL DANSK.

Læs mere...

Mere om Gammel Dansk Jazz og Evergreens

Musikken

En koncert med GAMMEL DANSK byder på kendte jazz og evergreens fra ca. 1920 og frem til 1950. Der bydes på melodier med komponister som blandt andre Kai Normann Andersen, Aage Stentoft, Leo Mathiesen og Karen Jønsson. Dette repertoire kombineres med melodier fra Bent Fabricius-Bjerres store bagkatalog. Han blev født da de første numre på repertoiret blev skrevet, og han er stadig “noget ved musikken”.

Koncerten
Udover en masse god musik byder vil numrene blive kædet sammen med historier og anekdoter fra tiden, hvor musikken var ny. Der bliver bliver rig mulighed for at synge med på flere af numrene. Koncerten har en varighed på ca. 5 kvarter eller efter aftale.

KLAVER og SANG
Morten Digmann Schmidt

Morten er født og opvokset i Varde. Startede på trompet som 10-årig, men er siden skiftet til klaver som hovedinstrument. Morten har 15 års erfaring som gospelpianist og sanger i diverse vestjyske gospelkor og en begyndende fritidskarriere som komponist og sangskriver.

TROMPET, FLYGELHORN OG SANG
Søren Peter Frøsig

Født og opvokset i det vestjyske og er næsten født med trompeten i hånden. Søren spiller blandt andet med Jazz Buffetten og som afløser i forskellige jazzorkestre og som solist i kirken.

Kontakt Gammel Dansk Jazz og Evergreens

Kontakt Gammel Dansk Jazz og Evergreens via formularen her, så vil Gammel Dansk Jazz og Evergreens vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.