Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

GROOVEBOX

Prisniveau

Kr. 5.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 x 45 min/ 2 x 60 min.

Profil

GROOVEBOX er ikke kun musik.
Det er en OPLEVELSE!!

Læs vores flotte anmeldelser og se hvorfor du lige netop skal booke os.

Læs mere...

Mere om GROOVEBOX

Groovebox er et super velspillende band, hvor man altid får hele pakken og er garanteret en helt unik oplevelse. Rygraden i vores band er et utroligt stærkt hold af musikere. Det giver os muligheden for at sige noget som meget få bands kan. Vi spiller ALT.

Uanset hvilken fest og publikum vi bliver hyret til, så kan vi skræddersy en koncert der passer perfekt til jeres ønsker. Med det høje niveau der bliver leveret på alle poster i bandet, der kan vi spille alle de største hits gennem tiden både danske og engelske inklusivt helt dugfriske mega hits fra kunstnere som Medina, Duffy, Kings of Leon osv. Når man hyrer vores band, så går vi meget op i at lytte til hvilken fest i gerne vil have, og sammen med jer skabe den perfekte aften for jer og jeres gæster.

Vi medbringer altid top professionelt lys-show samt lyd udstyr, og leverer fra første nummer en energi der ikke er til at modstå.

Vi laver altid en kontrakt på alle aftaler, og vi giver en AFLYSNINGSGARANTI.
Det værste der kan ske til ens fest, det er at bandet pludselig aflyser på dagen, og hele festen er ødelagt. Vi arbejder sammen med en lang række af musikere som kan afløse i vores band. Det gør at vi altid kan sikre at der står et band klar til at spille for jer. Så selv hvis vores bandbus skulle blive ramt af en komet 10m fra jeres fest, så er I helt dækket ind når I booker os.

MVH Groovebox

Kontakt GROOVEBOX

Kontakt GROOVEBOX via formularen her, så vil GROOVEBOX vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.