Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Grosen Friis

Prisniveau

Kr. 0 - 500

Hjemby

Varighed

Ca. 1 time

Profil

Hør spændende foredrag om block-chain teknologien bag kryptovalutaer som Bitcoin. Foredraget tager udgangspunkt i at ingen deltagere har forhåndsviden . Emnet præsenteret pædagogisk med kendte begreber for let at forstå Bitcoin. Foredraget oplyser også om forskel imellem valutaer som Kroner og Euro set i forhold til Bitcoin. Selve foredraget er gratis, beløbet skal blot dække transportomkostninger.

Læs mere...

Mere om Grosen Friis

Erfaren foredrags- og oplægsholder både professionelt og privat.
Har stor viden om og interesser for vores nuværende pengesystemer - og hvad der var årsagen til at boligboblen sprang i 2007/8 og hvorfor vi fik den efterfølgende Finanskrise - set ud fra den Østrigske Økonomiske skole.
Stor intersse for kryptovalutaer og de positive muligheder det kan medføre for helt almindelige mennesker i fremtiden - færre voldsomme økonomiske op- og nedture som Finanskrisen skabte - kontrollen kan komme til at ligge i markedet hos den helt almindelige befolkning og ikke hos en lille snæver elite.

Kontakt Grosen Friis

Kontakt Grosen Friis via formularen her, så vil Grosen Friis vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.