Find en dygtig live guitarist til bryllup på Bornholm

Der er desværre ingen kunstnere under guitarist til bryllup, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der sker indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så folk der er på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores store sortiment dækker fra voksentrylleri til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen, og han har masser af kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter en guitarist til bryllup på Bornholm eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere.