Svarprocent

80%

Svartid

Inden for 70 dage

Gustav Lauesen

Prisniveau

Kr. 0 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

20 - 30 minutter

Profil

I en alder på 22 år har Gustav Lauesen haft næsten 7 års erfaring inden for stand-up, siden han optrådte for første gang på Comedy Zoo i en alder af kun 15 år. Gustav begyndte i 2009 med at optræde som tryllekunstner, og har siden da blandet det sammen med comedy.

Nu har Gustav flere gange været på job med Uffe Holm og har også haft glæden af at varme op for Ruben Søltoft og Mark le Fêvre, og for den amerikanske comedy-gruppe "Whitest Kids You Know".

Læs mere...

Mere om Gustav Lauesen

Han har optrådt overalt i landet, og har faktisk også optrådt rundt i USA da han var et år derovre som udvekslingsstudent, men nu er Gustav tilbage og optræder nu ugentlig i Århus på forskellige open mics, hvor han tester nyt materiale og finpudser gammelt.
Gustav deltog også i DM i Stand-Up 2015, som senere blev vist på TV2 ZULU.
Humoren er sjældent under bæltestedet, og glæder folk i alle aldre.

Gustav har nu for anden gang været på tourné med Bubber, med showet Gang i Danmark, hvor han har været Bubbers personlige tryllekunstner.

Kontakt Gustav Lauesen

Kontakt Gustav Lauesen via formularen her, så vil Gustav Lauesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.