DJ Guttermann

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

DJ Guttermann

Prisniveau

Kr. 3.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

5 timer

Profil

Dj Guttermann er party DJ og han er alt det du leder efter til en fest, hvor dine gæster skal på gulvet. Musikalske fællesnævnere på tværs af alle generationer og en unik evne til at stikke en finger i jorden. DJ Guttermann er Party DJ og spiller på dine gæsters og dine præmisser. Dj Guttermann bruges også til Konferencier på festivaler og events

Læs mere...

Læs mere...

Mere om DJ Guttermann

Jeg har erfaring i bagagen som professionel DJ siden 1987 og spiller omkring 80 jobs om året. Min indgangsvinkel til DJ livet har altid været musik, noget jeg lever og ånder for. Hvem kan li hvilke hits og kan alle li dette nummer. Det bliver tit en slags antropologisk kobling imellem numre og personer, hvor jeg som en anden musikalsk kamæleon klatre rundt på folk, for at være lidt meta agtig.
Til dagligt arbejder i medie branchen. Igennem mit firma Kanonproduktion leverer jeg broadcastopgaver for Danmarks Radio, NOVA Fm mfl. Jeg skriver tekster til radio tv reklamer og færdigproducerer radio og tv reklamer og arbejder med radioproduktion som teknisk producer.
I mit DJ liv spiller sammen med Jørgen De Mylius, Lars Chief One og Dan Rachlin. Hvis du sidder og tænker en konstellation med lidt stjernedrys på dit arrangement, så er det altså muligt her. Min store database med dygtige kollegaer, giver mig mulighed for at leverer samlede pakker.
Standup, bands, dj's og lyd og lys fra en leverandør sikre dig, at du som arrangør ikke skal rende spidsrod, for at samle trådene. Du kan ofte spare en del penge ved at få en samlet løsning og pris fra en leverandør.
Jeg spiller for internationalt publikum, hvor engelsk er hovedsproget og det skræmmer mig ikke.

Glæder mig til at høre om dit arrangement

Kontakt DJ Guttermann

Kontakt DJ Guttermann via formularen her, så vil DJ Guttermann vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.