Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Half & Half

Prisniveau

Kr. 4.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

3x 45min

Profil

Half & Half
En duo der spiller nærværende autentisk og festlig livemusik.
Et bredt repertoire,(Irsk,Country,50',60',70'er,folk,rock,blues.)
To gutter med mange års musikalsk erfaring .Jens er 50 år og kommer fra Danmark, Paul 62 år og oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i 30 år.Lad os sprede en masse "happy music" med jer.

Læs mere...

Mere om Half & Half

En Levende Cocktail af det bedste musik,lige fra Irsk folkemusik og country til rock,pop,og klassikere fra de sidste 50 år.Musikken tilpasses enhver festlig lejlighed:Privatfester,Firmafester,cafeer,pubber,Kroer,receptioner,By ogHavnfester,Festivaller,Diverse events,mm.....Duo"en Half & Half har sit speciale i at sætte deres præg på musikken med deres forskellige baggrund fra det irske og det nordiske,spiller med energ,intensitet og glæde,Hør mere om denne duo som løfter stemningen og får din fest til at swinge.

Anmeldelser ( | af Half & Half: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Super

Tak for dejlig musik - det var lige som det skulle være👍

Anmeldt af Signe Hasle d. 25. august 2019
5
1
5

Super god musik

Half & Half levede til fulde op til vores forventninger.
Vi vil på det kraftigste anbefale dem til andre, og booker dem helt sikkert selv næste gang, vi skal bruge levende musik til en fest.

Anmeldt af Søren Larsen d. 23. juni 2019

Kontakt Half & Half

Kontakt Half & Half via formularen her, så vil Half & Half vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.