Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Henny Solskin

Prisniveau

Kr. 4.500 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45 minutter

Profil

”Tryllerejsen - og Livet i al Ualmindelighed...” Henny Solskin’s sprudlende fortælling og billeder fra livet, som det nu engang leves i Herning - og i Trylleland indeholder beretningen om trylleriet, livet og glæden ved at være menneske. Og én ting vigtig detalje: Det er aldrig for sent at ændre dit liv og dine tanker!
2 x 45 minutters fortælling fra det virkelige liv fra en tryllekunstners verden.

Læs mere...

Mere om Henny Solskin

Flyvende Farmor, Bedstemor med slaw i - eller tryllende Mormor - titlerne er mange. Bag facaden findes også en sygehjælper, en pædagog og en humørspreder.
I dette foredrag fortælles om livets spændende oplevelser, blandt andet om deltagelse på TV/Danmark har Talent: om oplevelsen før, under og efter.
Om hvordan det som voksen kan være vanskeligt at tackle de ting, som du har mødt i barndommen. Og dog er der hjælp at hente, hvis bare man selv opsøger den.
Den "gemte" sorg efter som barn at miste en forældre giver mange tanker og er med til at forme livet og at gøre dig til den du er. Men tør du tage den frem og arbejde med dig selv, og hvad du indeholder, kan du udvikles som menneske!
Glæd dig til et helt specielt foredrag, hvor du bliver overrasket og forundret over de fantastiske ting, som sker lige foran dig!

Kontakt Henny Solskin

Kontakt Henny Solskin via formularen her, så vil Henny Solskin vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.