Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Henrik Christensen

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45 minutter

Profil

Henrik Christensen er kaptajnløjtnant i Søværnet og forfatter til bogen "Piratjæger", som er udgivet ved forlaget People´s Press.

Foredragsholder om oplevelser ved Afrikas Horn - Danmarks hemmelige elitestyrke.

Førstehåndsberetning - set fra forsædet af en Lynx helikopter - om kapringen af den danske sejlerfamilie på sejlbåden ING og om befrielsen af sømændene Søren & Eddy.

Læs mere...

Mere om Henrik Christensen

Henrik Christensen er kaptajnløjtnant i Søværnet og forfatter til bogen "Piratjæger", som er udgivet ved forlaget People´s Press.
Bogen er baseret på Henriks personlige oplevelser fra 300 dage som piratjæger på Søværnets skibe ved Somalia i perioden 2008 til 2013.

piratjæger.dk

I naturlig fortsættelse af debutbogen "Piratjæger" holder Henrik foredrag om sine oplevelser ved Afrikas Horn, herunder de hemmelige missioner med specialstyrker og helikoptere fra Søværnets skibe.
Foredraget viser desuden mennesket bag soldaten, og de kontraster der er mellem "det almindelige liv" og livet på kanten - derude hvor pirater peger våben mod helikopteren.
Sidst, men ikke mindst, fortæller Henrik om de store personlige konsekvenser, som de 5 års indsættelse ved Somalia, havde for ham.

Kontakt Henrik Christensen

Kontakt Henrik Christensen via formularen her, så vil Henrik Christensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.