Book foredragsholder nær Ballerup med foredrag om historie her

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder for alvor kan fange tilskuernes interesse. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så finder I næppe et større udvalg at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. Såfremt du leder efter et foredrag, er du derfor havnet på det rette sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-tjenester på dette område. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Det er også her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre øvrige detaljer om arrangementet. Efter du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du begynde at reklamere for eventet, så du ved, der dukker et talrigt publikum op. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og inspirerende. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften så? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som forstår, hvordan han fængsler sit publikum, og tilhørere, som ønsker at være med og få en masse viden om emnet. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen får du med sikkerhed tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan dække en masse vidt forskellige emner.

Eventzonen.dk er en af landets største og mest spændende portaler til booking, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere så folk på jagt efter den perfekte underholdning og musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun behøver at søge ét sted, og det uden at de kommer til at betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige kunstnere.

Vores udvalg dækker fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et meget bredt udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan få ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i nærheden af Ballerup med foredrag om historie, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...