Find foredragsholder tæt på Brædstrup med foredrag om historie her

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sit publikum med sin historie. Man oplever tit, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I søger en medlevende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende udvalg at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen. I Danmark er vi blevet en af landets største portaler, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Du får let kontakt til foredragsholdere via vores portal, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Det er også her, I kan aftale emnet for foredraget og andre relevante omstændigheder for begivenheden. Derefter skal du bare lave reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum tropper op. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets tema. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sit publikum med, og publikum, som brænder for at deltage og blive mere oplyst om det givne emne. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen får du med sikkerhed adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af temaer.

Eventzonen er blandt landets mest interessante og største bookingportaler, hvor du kan finde alle betydelige former for underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med portalen fra starten, og det indenfor alle betydelige kategorier, så personer der er på jagt efter den ideelle underholdning og musik, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end bare portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har man også muligheder for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Brædstrup med foredrag om historie eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...