Find foredragsholder tæt på Bylderup-Bov med foredrag om historie her

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 familier til Venezuela lokket af den danske stat. Det blev en fiasko, som blev fejet ind under gulvtæppet. Skandalen er for fø...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.700
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Unyttige Historiefacts

Unyttige Historiefacts formidler historien på underholdende vis igennem forskellige anekdoter fra fortiden. Konceptet er kendt fra Facebook, hvor c...

Kategori:
Foredrag > Samfund og politik > Historie
Hjemby
Svenstrup J
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at gribe sit publikum, og gør det ofte med en medrivende historie. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her hos Eventzonen. Vi er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores side, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om reservationen. Det er ligeledes her, I aftaler forholdene for foredraget: F.eks. hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Når du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du gå i gang med at promovere begivenheden, så du er sikker på, der tropper et talrigt publikum op. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og berigende. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften så? Jo, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sine tilhørere, og tilhørere, som ønsker at være med og lære en masse om emnet. Hos Eventzonen kommer du godt i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

Eventzonen.dk er blandt landets mest spændende og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra starten, og det indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere der søger fuldendt musik og underholdning ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et meget stort udvalg af bands indenfor mange interessante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også muligheder for inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere tæt på Bylderup-Bov med foredrag om historie eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...