Book foredragsholder nær Greve med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det tit med en medrivende fortælling. Tit er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så finder I et meget omfattende sortiment her på Eventzonen.dk. Når det handler om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende tjenester i Danmark. Du får let kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og reservation fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det emne eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver ligeledes fastlagt her. Derefter skal du bare promovere det spændende foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget drejer sig om noget interessant. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og derudover en flok tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive klogere. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en række foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af interessante emner.

Eventzonen er blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Ideén bag denne portal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere så danskere, som er på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor valgmulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et udvalg af musikere indenfor alle relevante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Med video på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Greve med foredrag om historie, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...