Book foredragsholder nær Hadsten med foredrag om historie her

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat. Det blev en fiasko, som blev fejet ind under gulvtæppet. Skandalen...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.700
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Christoffer Gertz Bech

Foredrag om absint - den legendariske 'grønne fe' - naturligvis med smagsprøver.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sit publikum med sin historie. Foredraget er lig med den medrivende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen i en klasse for sig selv. I Danmark er vi blevet en af landets største portaler, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen.dk, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Herefter skal du blot have gjort folkene omkring dig opmærksomme på foredraget, så der møder et talrigt publikum op, når det skal finde sted. Et publikum, som mener, at foredraget drejer sig om noget interessant. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften mon? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sine tilhørere, og tilskuere, som brænder for at deltage og blive mere oplyst om det givne emne. At få hold på en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den rette foredragsholder, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

Eventzonen er en af landets største og mest interessante portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et meget bredt udvalg af bands indenfor alle interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for inden en fest eller event at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere nær Hadsten med foredrag om historie eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...