Find foredragsholder tæt på Holbæk med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fastholder sine tilskuere med en medrivende historie. Foredraget er lig med den medrivende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end det er tilfældet her på Eventzonen. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de største portaler på det danske marked. Du tager let kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Her aftaler I også det tema eller de temaer, som foredraget skal indeholde. Derefter skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så mange tropper op. Og helst at publikum består af folk, som synes at foredragets tema er spændende. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at finde frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som evner at få tilhørerne involveret, og publikum, som brænder for at være med og blive mere oplyst om det givne emne. Hvem står for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men via Eventzonen.dk får du let adgang til en række foredragsholdere, som dækker et stort udvalg af spændende emner.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , hvor du kan finde alle væsentlige typer god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Ideén bag denne bookingportal er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så folk som søger efter den ideelle underholdning og musik, kun behøver at søge ét sted, og det uden at de behøver betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige kunstnere.

Det store udvalg dækker fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også indbygget en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også gode muligheder for i god tid at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Holbæk med foredrag om historie, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...