Book foredragsholder i nærheden af Holstebro med foredrag om historie her

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat. Det blev en fiasko, som blev fejet ind under gulvtæppet. Skandalen...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.700
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Christoffer Gertz Bech

Foredrag om absint - den legendariske 'grønne fe' - naturligvis med smagsprøver.

Kategori:
Foredrag > Samfund og politik > Historie
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sine tilskuere med en spændende fortælling. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end tilfældet er her på Eventzonen. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du da havnet på det rette sted. Eventzonen er netop én af landets største booking-portaler på dette område. Det er aldeles let for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og derefter aftales pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige omstændigheder omkring arrangementet. Derefter skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. Og gerne et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og inspirerende. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og derudover en gruppe tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. At få fat i en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som dækker mange forskelligartede temaer.

Eventzonen er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere som leder efter den ideelle underholdning og musik, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube og en blog med inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Holstebro med foredrag om historie eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...