Find foredragsholder tæt på Horsens med foredrag om historie her

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat. Det blev en fiasko, som blev fejet ind under gulvtæppet. Skandalen...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.700
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Christoffer Gertz Bech

Foredrag om absint - den legendariske 'grønne fe' - naturligvis med smagsprøver.

Kategori:
Foredrag > Samfund og politik > Historie
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende historie gør, at en talentfuld foredragsholder for alvor kan fange tilskuernes opmærksomhed. Foredraget er lig med den spændende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen i en klasse for sig selv. Vi er en af landets største portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opleve, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og booking aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det tema eller de temaer som foredraget skal indeholde, det bliver ligeledes aftalt her. Efter du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du gå i gang med at promovere begivenheden, så du ved, der tropper et talrigt publikum op. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets tema. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og naturligvis et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af emner.

Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man kan finde alle betydelige former for underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så folk på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et stort udvalg af musikere indenfor alle spændende genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube og en blog med inspiration og ideer til den næste fest eller event. Derudover er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så har man også gode muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere nær Horsens med foredrag om historie eller du selv er en foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...