Book foredragsholder nær Kongens Lyngby med foredrag om historie her

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Christoffer Gertz Bech

Foredrag om absint - den legendariske 'grønne fe' - naturligvis med smagsprøver.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 familier til Venezuela lokket af den danske stat. Det blev en fiasko, som blev fejet ind under gulvtæppet. Skandalen er for fø...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.700
Vis kunstnerprofil

Unyttige Historiefacts

Unyttige Historiefacts formidler historien på underholdende vis igennem forskellige anekdoter fra fortiden. Konceptet er kendt fra Facebook, hvor c...

Hjemby
Svenstrup J
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det ofte med en medrivende fortælling. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal finde en spændende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end tilfældet er her hos Eventzonen.dk. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de største portaler i Danmark. Det er super let at få kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Det er endvidere her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Når du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du gå i gang med at promovere eventet, så du ved, der dukker et talstærkt publikum op. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets tema interessant. En succesfuld foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og derudover en flok tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive mere vidende om emnet. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan dække mange vidt forskellige emner.

Eventzonen er en portal til booking, der er blandt landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med portalen er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere således at danskere, på jagt efter god musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen er den bookingportal, som samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen har desuden et stigende antal af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også gode muligheder for på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Kongens Lyngby med foredrag om historie, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...