Find foredragsholder i nærheden af Korsør med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sine tilskuere, og gør det tit med en fængende historie. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her på Eventzonen. Eventzonen er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Når du anvender vores portal, så vil du opleve, at det er utrolig let at komme i kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og booking fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er endvidere her, I kan aftale emnet for foredraget og andre relevante detaljer om begivenheden. Herefter skal du blot gøre reklame for det inspirerende foredrag, så mange tropper op. Og gerne at publikum består af folk, som synes at foredragets emne er spændende. En spændende og levende foredragsholder der evner at engagere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og et publikum, som har lyst til at deltage og blive bedre til at forstå det valgte tema. At få fat i publikummet er op til dig, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring mange vidt forskellige temaer.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så danskere på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog med inspiration og gode ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Har du video på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Korsør med foredrag om historie eller du selv er foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...